Na een succesvolle bedrijfsexcursie naar Zeegers Melkmee half juni hebben wij een nieuwe bedrijfsexcursie gepland en wel op woensdag 4 september. We brengen een bezoek aan BioVerbeek en Jan Aerdts Barbecue en Catering te Velden.

De bedrijfsexcursie zal starten om 16.45 uur bij BioVerbeek met een bedrijfspresentatie vervolgens steken we over naar Jan Aerdts voor een bedrijfspresentatie en rondleiding. In de bijlage vindt u de volledige uitnodiging met extra informatie.

Programma

16.45 uur | Inloop bij BioVerbeek

17.00 uur | Bedrijfspresentatie BioVerbeek door Niek Verheijen
BioVerbeek biedt ons inzicht over duurzaamheid, markttoezicht en regelgeving in de biologische tuinbouw, gecombineerd met de modernste teeltmethoden.BioVerbeek biedt ons inzicht over duurzaamheid, markttoezicht en regelgeving in de biologische tuinbouw, gecombineerd met de modernste teeltmethoden.

18.00 uur | Koffie/thee bij Jan Aerdts

18.15 uur | Bedrijfspresentatie en rondleiding door Jan Aerdts
Tijdens de presentatie en rondleiding zal Jan ons meenemen in zijn passie voor vleesvee van de beste kwaliteit en de afzet binnen de korte keten. Hij deelt zijn toekomstperspectief als vleesveehouder en geeft een kijkje in de uitdagingen en kansen in de sector. Tevens vertelt Jan over hoe hij deze passie combineert met het runnen van zijn innovatieve barbecue- en cateringbedrijf: Vlees van Jan. Bedrijfspresentatie en rondleiding door Jan Aerdts Tijdens de presentatie en rondleiding zal Jan ons meenemen in zijn passie voor vleesvee van de beste kwaliteit en de afzet binnen de korte keten. Hij deelt zijn toekomstperspectief als vleesveehouder en geeft een kijkje in de uitdagingen en kansen in de sector. Tevens vertelt Jan over hoe hij deze passie combineert met het runnen van zijn innovatieve barbecue- en cateringbedrijf: Vlees van Jan.

19.30 uur | Proeven van de heerlijke Limousine Burger van eigen runderen

20:30 uur | Einde

Aanmelden? Wij stellen uw aanwezig zeer op prijs! 

Stuur uw aanmelding per e-mail naar secretariaat@innovatiefplatteland.nl, graag vóór zaterdag 31 augustus.